A Secret Weapon For بیماری سلیاک رژیم غذایی
A Secret Weapon For بیماری سلیاک رژیم غذایی
Blog Article
قوامی بین قوام سفت و نرم تقریباً طبیعی است. اگر به هر طریقی بیش از حد تاب بخورد، می تواند مشکلات گوارشی یا فیبر را نشان دهد.
برخی از بیماریهایی که باعث سلیاک در کودکان میشوند عبارتند از:
زمانی که پرزهای روده دچار آسیب می شوند، بدن کودک در جذب مواد غذایی دچار مشکل می شود. عدم جذب مواد غذایی می تواند بر روند رشد کودک تأثیر بگذارد و او را دچار سوء تغذیه کند.
در صورتی که علائم به بیماری سلیاک شبیه باشد ممکن است نیاز به آندوسکوپی و بیوپسی باشد. قبل از انجام آزمایشات تشخیصی بیماری سلیاک بیمار باید از رژیم غذایی حاوی گلوتن استفاده کند.
معمولا سلیاک در کودکان در سنین ۲ تا ۳ سالگی تشخیص داده میشود. اما چگونه تشخیص دهیم که کودک ما مبتلا به سلیاک است؟
دوربین کوچک انتهای آندوسکوپ در مشاهده و بررسی رودهها و تشخیص آسیب وارده به پرزهای روده به پزشک کمک میکند. همچنین پزشک میتواند از روده نمونه برداری کند، یعنی نمونهای از بافت روده را برای آزمایش بردارد.
برای تشخیص بیماری سلیاک از آزمایش خون و آندوسکوپی استفاده می شود. گاهی با انجام آزمایش خون دیگر نیاز به بررسی های دیگر نیست.
بنابراین دفعه بعد که دفع انجام دادید، به آنچه در حال وقوع است توجه داشته باشید. کاسه توالت پنجره ای به سوی سلامتی شماست.
بنابراین، تشخیص و تمایز این بیماری ها از یکدیگر بسیار دشوار است و در صورت تجربه هر یک از علائم ذکر شده، باید به پزشک مراجعه کنید.
شبکه های اجتماعی دسترسی آسان سوالات متداول مقالات تماس با ما درباره ما راهنمای خرید قوانین و مقررات حریم خصوصی نحوه ثبت شکایات مراجعین نحوه پشتیبانی و خدمات نحوه پرداخت وجه قوانین و مقررات خدمات مشتریان ساعت پاسخگویی روند مرجوعی مدت زمان تحویل روند استرداد وجه انتقادات و پیشنهادات پرسش های متداول عضویت در خبرنامه
تشخیص نارسایی در رشد نوزاد، به این معنی نیست که کودک مبتلا به بیماری سلیاک است. در واقع دلایل دیگری نیز وجود دارد که باعث تاخیر در رشد و عدم وزن گیری نوزاد میشود.
یبوست به صورت اجابت مزاج کمتر از سه بار در هفته تعریف می شود. ممکن است دلایل زیادی سلیاک وجود داشته باشد که منجر شود این کمبود را تجربه کنید. مشکلات عصبی در داخل و اطراف کولون یا رکتوم ممکن است باعث کاهش مدفوع شود، همچنین مشکلات عضلات لگن و شرایطی که بر هورمونها تأثیر میگذارند، مانند بارداری یا دیابت، نیز میتوانند عامل این وضعیت باشند.
افراد مبتلا بعد از تشخیص قطعی این بیماری خود ایمنی، باید تا حد امکان از مصرف مواد غذایی حاوی گلوتن خودداری کنند تا علائم آنها بهبود یابد.
در صورت تغذیه با شیر خشک: اگر نوزاد مبتلا به سلیاک، از شیر خشک تغذیه میکند، شیر خشکی برای او تهیه کنید که فاقد گلوتن باشد.